Despre Garrett Motion

Garrett (www.garrettmotion.com) este o companie de tehnologie care deserveşte de peste 65 de ani marii producători de vehicule. Tehnologia de ultimă generație Garrett permite ca vehiculele să devină mai sigure, mai conectate, mai eficiente şi mai prietenoase cu mediul.

Portofoliul nostru de soluţii de turbocompresare, alimentare electrică şi software auto facilitează industriei auto redefinirea şi progresul noţiunii de mişcare.

Garrett are peste 7.500 de angajaţi la nivel mondial, incluzând circa 1.250 de ingineri care au contribuit sau contribuie la cele 1.600 de patente emise sau în aşteptare. Pentru anul 2021, veniturile Garrett au atins aproximativ 3,6 miliarde USD.

citește mai mult

Brandul Garrett – Advancing Motion este cunoscut în întreaga lume pentru tehnologia diferenţiatoare care ajută producătorii de autovehicule să-și îmbunătăţească performanţele motoarelor şi manevrabilitatea vehiculelor, în combinaţie cu o mai mare eficienţă a consumului de combustibil şi reducerea emisiilor poluante.

Fabrica din Bucureşti este un reper de marcă al succesului nostru global, oferind clienţilor noştri soluţii inovatoare, de clasă mondială, care să le satisfacă nevoile. Pe măsură ce cererea pentru produsele noastre continuă să crească la nivel global, operaţiunile noastre din România vor continua să joace un rol important în atingerea succesului nostru global.

  • Fabrica din Bucureşti a contribuit la existenta a peste 40 de milioane de motoare cu turbosuflante, montate pe vehicule la nivel global
  • Forţa de muncă locală a crescut cu peste 400% din 1998, de când unitatea de producţie şi-a început activitatea

citește mai mult

$ 3.6 B

Venituri în 2022

~9.300

Angajați

~1.250

Ingineri

5

Centre Cercetare & Dezvoltare

13

Centre de Producție

Brand Legendar

Garrett este o marcă legendară de turbosuflante în cercurile pasionaților de sporturi de motor și fani ai acestora.

Portofoliul Aftermarket Garrett acoperă o varietate de produse de înlocuire originală a turbosuflantelor pentru o gamă extinsă de motorizări, variind de la 0.6L la peste 6.7L. Portofoliul de produse Garrett acoperă un spectru de putere al motoarelor între 60 și 4000 de cai putere.

Totodată oferim soluții ce servesc echipelor de sporturi cu motor care concurează la cele mai înalte standarde internaționale, precum și șoferilor amatori sau pasionaților de tuning care doresc performanțe îmbunătățite ale mașinilor lor.

CITEȘTE MAI MULT