Cariere la Garrett

Cunoaște-ne angajații

Pasiune și entuziasm

De peste 65 de ani, invențiile și inovațiile Garrett au fost sinonime cu unele din cele mai importante momente din istoria auto. Prezentul nu face excepție și aduce provocări noi, pe măsură ce ne îndreptăm spre un viitor tot mai autonom, interconectat și reglementat.

De aceea căutăm persoane, ce indiferent de expertiza ce o dețin, pasiunea ce îi definește, curajul și determinarea care îi face să fie pregătiți de noi provocări, să identifice noi limite de depășit și să contribuie cu idei inovatoare.

Oportunități pentru toți

Energia noastră creativă provine dintr-o cultură incluzivă care trece granițele internaționale pentru a crea o comunitate globală de peste 1.250 de ingineri care contribuie prin munca lor la 1.600 de brevete emise sau aflate în așteptare și peste 100 de cereri noi anual.

Oameni care fac diferența

Acesta este motivul pentru care căutăm oameni pasionați, curajoși și determinati. Oameni gata să exploreze noi limite și să vină cu idei inovatoare care vor face cu adevărat diferența atât pentru clienții noștri, cât și pentru societate în ansamblu. De mai bine de 20 de ani, oportunitățile de carieră ale Garrett acoperă o gamă largă de domenii, de la domeniul ingineriei și al dezvoltării de software până la finanțe, achiziții sau integrated supply chain.

Din experiența noastră, știm că oameni foarte buni, ce au acces la oportunități mari vor face lucruri mărețe. Ești și tu unul dintre aceștia?

Descoperă poziţiile deschise.

aplică