Cine este Garrett Motion

Garrett Motion este unul dintre cei mai cunoscuţi furnizori de tehnologie din industria auto, soluţiile companiei contribuind la îmbunătăţirea eficienţei, emisiilor, siguranţei şi conectivităţii vehiculelor. Portofoliul companiei include atât produse dedicate sistemelor de propulsie clasice, cât şi a celor hibride şi electrice, cât şi soluţii software dedicate vehiculelor şi flotelor.

Prezentă de peste 20 de ani în Bucureşti, compania operează în România cea mai mare fabrică de turbosuflante Garrett din lume, un centru de dezvoltare software şi un centru de servicii corporate.

află mai mult

EVENIMENTE

THE NEXT GENERATION OF INNOVATORS

The Next Generation of Innovators este un program educational si de mentorat dezvoltat de Garrett Motion si Fundatia Leaders, prin care iti poti dezvolta atat abilitatile de comunicare si leadership, cat si cunostintele in diverse domenii. 

Fiecare sesiune din program are un numar limitat de participanti – aplica acum si rezerva-ti locul in The Next Generation of Innovators la www.next-innovators.ro

INSCRIE-TE AICI

Garrett Motion în România

Prezentă în România de peste 20 de ani, Garrett Motion are în Bucureşti o fabrică de turbosuflante, un centru de dezvoltare software şi un centru de servicii corporate.

Fabrica Garrett Motion din Bucureşti este cea mai mare unitate de producţie din cele 13 fabrici Garrett existente la nivel global. Liniile de producţie locale echipează cu turbosuflante peste 25 de mărci auto de pe trei continente: Europa, America şi Asia.

În ultimii 10 ani, compania a dezvoltat substanţial şi centrul de dezvoltare software din Bucureşti, aici prinzând contur unele dintre cele mai inovatoare tehnologii Garrett din domeniul conectivităţii.

Interesat de oportunităţile de carieră pe care le oferim local.

Descoperă poziţiile deschise.

află mai mult

Angajați Garrett la nivel global

Locuri de muncă

Aplică

Formular Contact

Contact