fbpx

Cine este Garrett Motion

Garrett Motion este unul dintre cei mai cunoscuţi furnizori de tehnologie din industria auto, soluţiile companiei contribuind la îmbunătăţirea eficienţei, emisiilor, siguranţei şi conectivităţii vehiculelor. Portofoliul companiei include atât produse dedicate sistemelor de propulsie clasice, cât şi a celor hibride şi electrice, cât şi soluţii software dedicate vehiculelor şi flotelor.

Prezentă de peste 20 de ani în Bucureşti, compania operează în România cea mai mare fabrică de turbosuflante Garrett din lume, un centru de dezvoltare software şi un centru de servicii corporate.

află mai mult

Garrett Motion în România

Prezentă în România de peste 20 de ani, Garrett Motion are în Bucureşti o fabrică de turbosuflante, un centru de dezvoltare software şi un centru de servicii corporate.

Fabrica Garrett Motion din Bucureşti este cea mai mare unitate de producţie din cele 13 fabrici Garrett existente la nivel global. Liniile de producţie locale echipează cu turbosuflante peste 25 de mărci auto de pe trei continente: Europa, America şi Asia.

În ultimii 10 ani, compania a dezvoltat substanţial şi centrul de dezvoltare software din Bucureşti, aici prinzând contur unele dintre cele mai inovatoare tehnologii Garrett din domeniul conectivităţii.

Interesat de oportunităţile de carieră pe care le oferim local.

Descoperă poziţiile deschise.

află mai mult

Angajați Garrett la nivel global

Locuri de muncă

Aplică

Formular Contact

Contact

Garrett Motion la PoliFEST 2020

Decoperiţi oportunităţile de carieră ale Garrett Motion la PoliFEST în perioada 26-28 martie 2020, hol intrare rectorat UPB, Splaiul Independentei, nr. 313, sector 6, București.

Evenimentul îşi propune să continue tradiţia colaborării dintre universitatea Politehnica din Bucureşti și angajatorii de top din România.

Profesioniştii din cadrul Garrett România vor împărtăşi studenţilor detalii despre oportunităţile de care pot beneficia în cadrul companiei şi vor răspunde întrebărilor acestora. Ne vedem la PoliFEST!