Garrett Motion la Angajatori de TOP Bucharest 2019

Garrett Motion at angajatori de top 2019 Bucharest RomaniaEnergia noastră creativă provine dintr-o cultură incluzivă care trece granițele internaționale pentru a crea o comunitate globală de peste 1.200 de ingineri care contribuie prin munca lor la 1.400 de brevete emise sau aflate în așteptare și peste 100 de cereri noi anual.

Acesta este motivul pentru care căutăm oameni pasionați, curajoși și rezistenți. Oamenii gata să exploreze noi limite și să aducă idei de pionierat care vor face cu adevărat diferența atât pentru clienții noștri, cât și pentru lumea largă.

Prezentă în România de mai bine de 20 de ani, oportunitățile de carieră aleGarrett la București acoperă o gamă largă de domenii, de la domeniul ingineriei și al dezvoltării de software până la finanțe, achiziții sau integrated supply chain.

citeste mai mult

Garrett este una dintre cele mai emblematice mărci ale industriei auto, furnizând soluții tehnologice de ultimă oră aproape tuturor producătorilor importanți de autovehicule și camioane din lume.

Recunoscut de mai bine de 65 de ani pentru turbocompresoarele sale de ultimă generație, portofoliul nostru de soluţii de turbocompresare, alimentare electrică şi software auto facilitează industriei auto redefinirea şi progresul noţiunii de mişcare.

Descoperiți oportunitățile de carieră ale Garrett Motion la „Angajatori de TOP” în perioada 25 – 26 octombrie 2019. Profesioniștii din birourile corporate cât și uzina Garrett din București vă vor împărtăși pasiunea pentru tehnologie și vă vor răspunde la întrebări la standul 15, parter.

Ne intalnim vineri 25 si sambata 25 Octombrie 2019, in incinta Salii Palatului Bucuresti, Sector 1, str. Ion Campineanu, Nr. 28 la Angajatori de TOP Bucuresti, Sala Palatului

citeste mai mult locuri de munca

„Cautam cateva zeci de profesionisti talentati sa se alature echipei Garrett Motion din Bucuresti, in domenii variate: de la engineering si software development la finance, procurement sau integrated supply chain. Vrem sa atragem oameni pasionati, care au curajul sa iasa din conventional si sa exploreze noi oportunitati. Oameni ale caror idei fac, intr-adevar, diferenta”, a declarat Constanta Nazarcu, Finance Director Garrett Motion.