Andrei Iancu, Subsecretar al Comertului pentru Proprietate Intelectuala al S.U.A., a vizitat fabrica de turbine de ultima generatie Garrett din Bucuresti pentru o discutie despre protectia PI

  • Sprijinul permanent acordat aplicarii drepturilor de proprietate intelectuala (PI) si protectia brevetelor sunt esentiale pentru sustinerea strategiilor de afaceri globale si a economiilor nationale.
  • Produsele contrafacute reprezinta amenintari la adresa consumatorilor si a reputatiei marcilor globale.

 BUCURESTI, Romania, 29 octombrie 2019 – Garrett Motion Inc. (NYSE: GTX)  i-a primit pe Andrei Iancu, Subsecretar al Comertului pentru Proprietate Intelectuala si Director al Oficiului pentru Brevete si Marci din SUA (USPTO), si pe membrii echipei sale in fabrica companiei din Bucuresti, cea mai mare  unitate de productie de turbine Garrett din lume.

Sprijinand vanzarile de autovehicule din Europa si Asia pentru zeci de producatori auto, fabrica din Bucuresti este locul in care s-au nascut multe din noile tehnologii si inovatii de proces Garrett, contribuind la producerea a peste 50.000 de turbine, zilnic, la nivel global.

Subsecretarul Iancu a participat la un tur al unitatii de productie si a petrecut timp alaturi de inginerii Garrett care au contribuit cu succes la o parte din cele peste 1.400 de patente inregistrate sau in curs de inregistrare ale companiei, pozitionand Garrett ca un lider global al tehnologiilor turbo – de peste 65 de ani.

 “Ca o companie americana, Garrett apreciaza sprijinul primit de la USPTO si de la Subsecretarul Iancu, dar si implicarea autoritatilor din Romania in ceea ce priveste operatiunile de aici, din Bucuresti”, a declarat Constanta Nazarcu, Managing Director al Garrett International Services. “Am avut o serie de brevete bazate pe activitatea de dezvoltare realizata, aici, in Romania, de angajatii Garrett din Bucuresti, patente care servesc piata globala. Eforturile realizate de agentiile guvernamentale pentru protejarea investitiilor si contributiilor in inovatie si dezvoltarea de noi practici ale unor companii precum Garrett ne permit sa deservim o industrie cheie pentru economia globala si un contribuabil important la economiile nationale si locale prin angajarea si dezvoltarea unei forte de munca bine platite”.

Despre Garrett

Garrett (www.garrettmotion.com) este un lider tehnologic diferenţiat, deservind clienţi la nivel mondial de mai bine de 65 de ani. Tehnologia de ultimă oră Garrett permite ca vehicolele să devină mai sigure, mai conectate, mai eficiente şi mai prietenoase cu mediul. Portofoliul nostru de soluţii de turbocompresare, alimentare electrică şi software auto facilitează industriei auto redefinirea şi progresul noţiunii de mişcare. Pentru mai multe amănunte despre Garrett, vă rugăm să vizitaţi www.garrettmotion.com/news.

MEDIA
Mike Stoller
Garrett Motion
+1 734 392 5525
michael.stoller@garrettmotion.com