Pregăteşte-te pentru job-urile viitorului!

Aplică la workshop-urile “The next generation of innovators”, un program educaţional şi de mentorat dezvoltat de Garrett Motion și Fundația Leaders, prin care îţi vei dezvolta atât abilităţile de comunicare şi leadership, cât și cunoştinţele în domenii precum Data Science, Inteligență Artificială, Machine Learning, FinTech și Antreprenoriatul Viitorului.

aplică acum

Cele 11 ateliere din cadrul programului sunt personalizate pentru studenţii universităţilor cu profil tehnic şi economic.

11

ateliere

50

locuri/atelier

25

traineri invitaţi

Programul educaţional The Next Generation of Innovators îşi propune să abordeze educaţia STEM (Science, Technology, Engineering, Math) într-o manieră interdisciplinară şi aplicată.

Cursurile vor avea loc online, sub forma unor ateliere live,  în perioada 23 martie – 15 aprilie. Toate atelierele au loc în intervalul orar 17:00 – 20:00. Înscrierile în proiect s-au încheiat pe 15 martie.

Partener educaţional

Pentru orice întrebare legată de proiect puteţi contacta echipa la adresa de mail: next.generation@leaders.ro.

ALEGE ATELIERELE POTRIVITE PENTRU TINE!

 • AUTOCUNOAŞTERE
 • TEHNOLOGII 4.0
 • SKILL-urile VIITORULUI
 • COMUNICARE
 • INGINERIA VIITORULUI
 • FINTECH
 • BRANDING PERSONAL
 • MATEMATICĂ APLICATĂ
 • REZOLVAREA PROBLEMELOR COMPLEXE
 • COLABORARE & LEADERSHIP
 • INSPIRAŢIE & MENTORAT

Tu ce vrei să ştii despre programul The Next Generation of Innovators?

Pentru orice alte informaţii legate de program sau de aplicaţia ta, ne poţi contacta la adresa de mail: next.generation@leaders.ro

 

 

 

Descoperă mai multe detalii.

 • Cum se vor desfășura workshop-urile?Programul cuprinde două tipuri de workshop-uri, cele soft skills, susținute de Fundația Leaders și cele tehnice (Ştiinţă şi Tehnologie, Inginerie şi Matematică), care vor îmbina teoria cu studiile de caz şi vor fi susținute de specialişti din cadrul companiei Garrett Motion, alături de invitaţi speciali.
 • Cine poate participa?La workshop-urile de soft skills pot participa toţi studenţii selectaţi, indiferent de universitate, în timp ce tematica workshop-urilor de abilități tehnice diferă în funcție de universitate - iar studenții vor fi separați în grupe (profil tehnic și profil economic). La fiecare workshop soft skills vor participa 50 de studenţi. iar la cele tehnice câte 25 pentru fiecare grupă (o grupă pentru profil tehnic și una pentru profil economic).
 • Ce vei obține dacă participi?După fiecare workshop vei primi o diplomă de participare în formă digitală. Dacă participi la toate cele 8 sesiuni dedicate profilului tău (tehnic sau economic), vei primi o diplomă care atestă că ai parcurs întreg programul ”The next generation of innovators” şi vei putea câştiga o bursă furnizată de Garrett pentru programul Leaders Experience.
 • Care este procesul de selecție pentru workshop-uri?În primul rând, e foarte important să urmezi o facultate cu profil tehnic sau economic. Vom alege studenții care au demonstrat că își doresc să învețe și în afara orelor de curs participând la activități extracurriculare și care au o motivație puternică pentru acest program. Procesul de selecţie va fi realizat de către Fundaţia Leaders.

APLICĂ ACUM

Datele dumneavoastră vor fi folosite de Garrett Motion şi Fundaţia Leaders cu scopul bunei organizări şi desfăşurări a cursurilor.

Prin aplicarea la proiectul The Next Generation of Innovators confirmi faptul că ai citit și ai înțeles prevederile Notei de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Având în vedere că pentru prelucrările de date ulterioare înscrierii la proiect, Fundația Leaders este operator de date independent, poți afla mai multe detalii privind prelucrarea datelor de către Leaders prin accesarea Leaders.ro.

!Atelierul Matematică aplicată va avea loc pe 8 aprilie şi nu în data de 7 aprilie aşa cum a fost iniţial anunţat, ca urmare a unei modificări ulterioare în agenda speakerilor.

  * Date obligatorii

  Pentru mai multe informaţii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în contextul participării la acest program puteţi consulta notele de informare Garrett Motion şi Leaders . De asemenea, dacă aveţi întrebări suplimentare legat de prelucrarea datelor dumneavoastră puteţi contacta cele două companii la punctul de contact comun: Fundația Leaders, adresa de contact Blv. Dacia, nr. 99, et.3, Sector 2, Bucuresti,, +40371 148 953 sau pe mail: office@leaders.ro.

  WECARE4

  Politica de sustenabilitate Garrett Motion

  O mobilitate mai curată şi mai sigură.

  Politica de sustenabilitate Garrett – WeCare4 – începe cu misiunea noastră. Cea mai importantă contribuție pe care o aducem societăţii sunt tehnologiile de vârf pe care le furnizăm clienților noștri în fiecare zi. Tradiţia noastră ca brand inovator se întinde de-a lungul a peste 65 de ani şi stă la baza angajamentului nostru de a dezvolta soluții care să răspundă celor mai presante probleme de sustenabilitate din industria auto: de la reducerea emisiilor la securitate cibernetică.

  Sprijinită pe doi piloni importanţi: inovaţie şi operaţiuni responsabile, prin WeCare4 derulăm, printre altele, iniţiative educaţionale de sprijinire a educaţiei STEM.